Wat voor opties zijn er op het gebied van knip en spreid producten?

Aangezien er nu steeds meer mensen naar kantoor mogen, zal het autoverkeer op de wegen ook steeds beetje bij beetje toenemen. En dat ook zo betekenen dat de kans op reddingsoperaties groter worden. Zo’n dergelijke hoge kans vraagt om de juiste redgereedschappen, oftewel Knip en spreid producten! Knip en spreid producten, rammen en combitools zijn alles wat jij nodig hebt om een operatie zo goed mogelijk uit te voeren. Welke opties zijn er op het gebied van Knip en spreid producten? Ontdek het in dit blog.

1: de scharen van Holmatro

Scharen van Holmatro zijn perfect voor technische reddingsoperaties! Ze zijn snel, werken gemakkelijk en zijn ook nog eens superveilig. Scharen van Holmatro moet je dus in jouw gereedschapskist hebben. Bovendien zijn sommige scharen ook nog eens met accu, waardoor je dus niet te maken hebt met een slang. Dit betekent dus dat je meer vrijheid hebt wanneer je een operatie uitvoert. Hoe handig is dat wel niet? Scharen van Holmatro leveren bovendien ook indrukwekkende prestaties en met elk gebruik haal je steeds het maximale eruit. Ze werken optimaal en dat is te zien in het resultaat van jouw voertuig.

2: spreiders

Naat scharen zijn spreiders een van de meest gebruikte redgereedschappen. Dankzij hun spreidkracht en smalle punten kunnen spreiders gemakkelijk ruimte creëren zonder enige inspanning. Handig dus voor krappe ruimtes zoals autodeuren of om vastgeklemde onderdelen open te breken. Spreiders geven bovendien ultieme controle aan de gebruiker. Daarnaast is de accu ook zeer makkelijk te onderhouden. 

Kijk zelf altijd naar de technologie, maximale spreidkracht, maximale spreidstand, maximale trekkracht, gewicht en gebruiksklaar van elke spreider. Zo vind je altijd eentje die het beste past bij jouw wensen. 

3: rammen

Rammen heb je nodig in bijna elke reddingsoperatie. Niets voor niets zijn er verschillende soorten rammen op de markt tegenwoordig! Met rammen kun je gemakkelijk beknelde onderdelen uit elkaar halen of slachtoffers bevrijden uit hun kapotte voertuigen.